Toimitus alkaen 6.90€ - Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin (Matkahuolto) - Kotimaiset ja turvalliset maksutavat

0

Ostoskorisi on tyhjä


SUOMALAINEN KÄSITYÖTARVIKEBRÄNDI

IKIAMO on suomalainen 2021 perustettu yritys, joka keskittyy askartelu- ja käsityötarviketuotteisiin.

TARINA IKIAMON TAKANA

Perheeseeni kuuluu aviomiehen lisäksi kolme lasta ja koira. Olen koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri (v.2000). Käsitöiden lisäksi rakastan rauhallisia viikonloppuaamuja, salitreenejä, dekkareita, matkustamista, luovia hetkiä, itsensä kehittämistä ja kävelylenkkejä staffimme Hulkin kanssa.

Käsityöt ja kankaat ovat kuuluneet hyvin vahvasti elämääni ihan pienestä pitäen, sillä lapsuuteni vietin seuraten vanhempieni käsityöläisyyden täyttämää elämää verhoilu- ja kangasliikkeessä.

Varhaisimmat käsityömuistoni ovat 8-vuotiaana äidin avulla ommeltu paita ja tätini opetuksessa kangaspuilla kudottu pöytäliina. Mummolassa aikani kului usein ommellen Barbie-nukeille vaatteita sekä tehden niille huonekaluja. Lisäksi koulussa aina opittuani uuden työtavan, läheiset saivat lahjoiksi käsitöitä - virkatut tossut, applikoituja tai kankaanpainannalla koristeltuja tyynyjä. 

Tilkkutyöt tulivat varsinaisesti elämääni Australiassa 2001, jolloin osallistuin pienen Murwillumbah kaupungin tilkkutyöseuran kokoontumiseen erään perheen kolmen sukupolven naisten mukana. Kotiin palattuani innostukseni oli tilkkupeittojen tekemisessä, kunnes ompelukohde siirtyi kestovaippoihin sekä lasten vaatteisiin ja näiden jälkeen laukkuihin jne.

Nykyisin koen eniten omakseni luovan ja sallivan Art Quilt -kategorian. Siinä saan yhdistettyä askartelun, kankaat, ompelun ja luovuuden. Ohjeita ei ole pakko seurata ja on helpompi kokeilla kaikenlaista - lopputulos voi ollakin aivan muuta mitä alunperin lähdin tekemään (aina en edes suunnittele lopputulosta vaan etenen fiiliksen mukaan).

Iloa ja luovuutta toivottelee kaikille Anu


Be Inspired!