Toimitus alkaen 4.90€ - Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin (Matkahuolto) - Kotimaiset ja turvalliset maksutavat

0

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

IKIAMO verkkokaupan toimitusehdot. Päivitetty 29.03.2021

IKIAMO on suomalainen yritys, jonka y-tunnus on 3179470-4 ja osoite on Rantaäijäläntie 7, 95450 Tornio.

Näitä toimitusehtoja sovelletaan ikiamo.fi -verkkosivuston kautta ostettujen tuotteiden kauppoihin. Nämä sopimusehdot pätevät kuluttaja-asiakkaan ja IKIAMOn välillä.

EHTOJEN SOVELTAMINEN

Nämä ehdot soveltuvat vain ikiamo.fi -verkkokaupassa tehtyihin ostoihin. IKIAMO pidättää oikeuden päivittää näitä sopimusehtoja milloin tahansa. Päivitettyjä ehtoja sovelletaan tilauksiin, jotka on tehty uusien ehtojen voimaantulopäivän jälkeen. Tilaamalla tuotteita asiakas hyväksyy nämä ehdot ja hyväksyy samalla henkilötietojensa sekä evästeiden käytön IKIAMOn tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

TOIMITUSAIKA JA -TAVAT

Käsittelemme tilaukset yleensä viimeistään jo seuraavana arkipäivänä ja toimitukseen Suomessa menee 1-9 arkipäivää. Esimerkiksi maanantaina aamupäivällä tehty tilaus on yleensä torstaihin mennessä noudettavissa.
Lähetämme paketteja Suomen sisällä käyttäen Matkahuollon Lähellä-Pakettia ja Kotijakelua, Postin toimitusvaihtoehtoja ja DB Schenkerin Noutopistepakettipalvelua. Voit valita haluamasi toimitustavan kassasivulla.

MAKSAMINEN

Tarjoamme seuraavat turvalliset maksutavat, joista voit kassasivulla valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon:

 • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
 • Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley
 • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club.
 • Mobiilimaksaminen: MobilePay.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä anu@ikiamo.fi

PayTrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

HINNAT

Voimassa oleva hinnat on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa, ja pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

TOIMITUS JA TOIMITUSKULUT

Käsittelemme tilaukset lähtövalmiiksi yleensä viimeistään jo seuraavana arkipäivänä ja yleensä toimitukseen Suomessa menee, toimitustavasta riippuen, 1-3 arkipäivää.
Lähetämme paketteja Suomen sisällä käyttäen Matkahuollon Lähellä-Pakettia ja Kotijakelua, Postin toimitusvaihtoehtoja ja DB Schenkerin Noutopistepakettipalvelua.

Yli 60€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen (Matkahuolto Lähellä-Paketti).

MATKAHUOLTO LÄHELLÄ -PAKETTI 4,90 €

 • Seurantatunnuksella varustettu lähetys, toimitusaika 1-3 arkipäivää.
 • Toimitus Matkahuollon noutopisteisiin.
 • Voit seurata paketin kulkua lähetystunnuksella osoitteessamatkahuolto.fi. Saat tekstiviestin tai sähköpostin, kun tilaus on noudettavissa noutopisteestä.
 • Lähetystä säilytetään noutopisteessä 7 vrk.

MATKAHUOLTO KOTIJAKELU 11,90 €

 • Seurantatunnuksella varustettu lähetys, toimitus pääsääntöisesti lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä, isoissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin
 • Toimitus kotiosoitteeseesi
 • Saapuvasta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi. Kuljettajat soittavat vastaanottajalle, mikäli pääsy vastaanotto-osoitteeseen on estynyt.
 • Lähetystä säilytetään 7 vrk.

POSTIPAKETTI 5,90 €

 • Seurantatunnuksella varustettu lähetys, toimitusaika 1-3 työpäivää.
 • Toimitus postin toimipisteisiin ja pakettiautomaatteihin.
 • Voit seurata paketin kulkua lähetystunnuksella osoitteessaposti.fi/seuranta.
 • Saat tekstiviestin tai sähköpostin, kun tilaus on noudettavissa noutopisteestä
 • Lähetystä säilytetään noutopisteessä 7 vrk
 • Pakettiautomaattiin ei voida lähettää ulottuvuuksiltaan yli 60cm x 36cm x 60cm suurempia ja/tai yli 25 kg painavia paketteja.

DB SCHENKER NOUTOPISTEPAKETTI 4,90 €

 • Seurantatunnuksella varustettu lähetys, toimitusaika 1-3 työpäivää.
 • Noutopisteinä ympäri Suomen K-ruokakaupat, R-kioskit, pakettiautomaatit ja muut paikalliset yritykset.
 • Voit seurata paketin kulkua lähetystunnuksella osoitteessa https://ng.myschenker.fi/npseuranta/
 • Saat tekstiviestin tai sähköpostin, kun tilaus on noudettavissa noutopisteestä

REKLAMAATIO JA VIALLINEN TUOTE

Mikäli saamasi tuote on viallinen, vaurioitunut matkalla tai saat eri tuotteen kuin tilaamasi, otathan välittömästi yhteyttä meihin. Näin voimme viipymättä selvittää, onko kyseessä esimerkiksi paketointi- tai valmistusvirhe.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteillamme lukuunottamatta lahjakorttejamme on 30 päivän täysi tyytyväisyystakuu ja palautusoikeus. Tämä 30 päivän ajanjakso lasketaan alkaneeksi siitä päivästä, kun vastaanotat tilauksesi. Palautuksen ei tarvitse saapua takaisin varastollemme tämän 30 päivän aikana, vaan riittää, että ilmoitat määräajan kuluessa anu@ikiamo.fi halukkuudestasi vaihtaa tai palauttaa tuotteen tai tuotteita tilauksestasi.

Lähetämme sinulle tarkat palautusohjeet, joita sinun tulee noudattaa ja voit tarvittaessa tehdä vaihdon haluamiisi tuotteisiin. Palautuslähetys on tehtävä viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua yhteydenotostasi meihin. Palautamme maksun sinulle samalla maksutavalla jolla maksoitkin, ellei tapauskohtaisesti ole toisin sovittu. Voimme kuitenkin pidättäytyä maksun palautuksesta siihen asti, kunnes palautuksesi on saapunut varastollemme tai olet osoittanut lähettäneesi palautuslähetyksen meille. Asiakas vastaa palauttamisesta aiheutuneet kulut.

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä, mutta kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä alla mainittuun palautusosoitteeseemme. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle.

Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuden ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Jos tuote on tullut sen käyttämisen, käsittelyn tai palautuslähetyksen puutteellisen paketoinnin takia myyntikelvottomaksi, vastaat palautettavasta tavarasta sen koko arvolla.

Palautusosoitteemme:


IKIAMO
Rantaäijäläntie 7
95450 Tornio